Over ons

 

Visie: een OR/Pvt kan meer doen dan hij denkt

Een actieve OR of PVT kan zeker een meerwaarde hebben voor de organisatie, doordat de raad actief en transparant opereert naast de directie. Een OR/PVT heeft de mogelijkheid om mee te denken; te brainstormen en dus ook invloed uit te oefenen van kleine stapjes tot grote voorstellen, die overgenomen worden door de directie.

Zie het voor de directie als een extra raad waar hij vanuit de medewerkers ideeën en voorstellen hoort, die verder gevormd en omgezet kunnen worden naar voorgenomen besluiten.

Alleen een actieve OR kan zijn meerwaarde bewijzen. Dit vraagt veel van de OR: motivatie, alert zijn en blijven; op de hoogte zijn van alle actuele ontwikkelingen (zowel intern als extern); kennis van zaken hebben op verschillende terreinen en lef hebben om zaken bespreekbaar te maken.

Onze combinatie zorgt voor synergie!

Doordat beide trainers aanvullend aan elkaars expertise zijn (communicatie en OR kennis) heft jullie OR/PvT profijt van deze deskundigheid op een betaalbare wijze.

Afhankelijk van jullie vraag bepalen wij in nauw overleg waar de zwaarte ligt: bij communicatie intern en/of naar derden dan wel inhoudelijke OR beleidsterreinen en/of verschillende wetgeving.

Ook is een combitraining mogelijk, waarbij wij in ons aanbod rekening hebben gehouden door in één dag beide aspecten aan te bieden, die nauw op elkaar aansluiten omdat zij praktijk en theorie bij elkaar brengen.

Samenwerken is leuk!

Betty Dorgelo en Marielle Willems ontmoetten elkaar in 2007 op bijeenkomsten van vrouwelijke ondernemers in Zoetermeer. Het contact verdiepte zich en resulteerde in 2014 in deze samenwerking. En samenwerken is leuk.

Mogen wij ook met jullie samenwerken? Neem dan even contact met ons op, wij helpen jullie graag en goed.
Bel 079 323 82 62 of maak gebruik van ons

Share on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone